Jag älskar vardagen med allt vad det innebär.

Jag har lärt mig att både se och bättra på den guldkant som vardagen erbjuder.

Numera lyssnar jag inåt och följer den röst som hjärtat talar med.

Det är så lätt att allt bara snurrar på. Tiden rusar. Åren går. Vad ska jag bli när jag blir stor, undrar den som fyller fem men även sedan vid sextiofem. Många  av oss önskar att saker och ting vore si eller så. Om jag bara hade…. Om jag bara kunde….  Då skulle jag….
Jag är övertygad om att vi har fler val än vad vi tror, större potential än vad vi inser och mer kraft att genomföra förändringar än vi kunnat ana.

Är du beredd att anta utmaningen? Att leva ditt liv som just du önskar att det vore. Med mer inspiration och liv varje dag.

Om du bär på funderingar eller tankar om hur din vardag skulle kunna se ut för att passa dina önskningar eller behov bättre så kan coachande samtal eller empatiska samtal vara en väg vidare. Jag erbjuder alla att ringa mig så kan vi se om ett samarbete är intressant!

Läs också mer om Hållbar Vardag som jag driver med kollegan Anna Ahrenfelt. Vi erbjuder företagstjänster.

Efter en session med dig så känner jag mig sedd i det jag kom med. Ofta sätter du fingret på vad som egentligen är viktigt och hjälper mig att navigera där jag själv har svårt att komma vidare. Det är så otroligt värdefullt.

 

Helena