Jag älskar vardagen!
Det är där det händer. Det är i vardagen jag vill vill att livet ska vara. Inte sen på helgen eller sen på semestern. Utan här och nu. Var dag!

Min vardag består av både skratt och gråt.
20-talshuset genomgår en ständig renovering, syrenerna blommar så vackert i maj, och jag är en riktig hemmakatt som driver eget sedan slutet av 2011. Jag förstår att jag borde träna men kommer inte igång. Jag älskar bokstäver och enkla former, ser att misstagen som görs i en skaparprocess ofta är det som blir vackrast.

Tänker att jag är rätt vanlig, men ovanligt bra på att vara just mig!

Utbildning:

Nonviolent Communication 
Årsprogram 1, Friareliv
Årsprogram 2, Friareliv
I vardagsspråk kallas det ofta giraffspråket eller kontaktskapande kommunikation. Det syftar till att skapa kontakt mellan människor på ett sätt som minskar kritik, skuld och skam. Förhållningssättet och kommunikationsmodellen är en grundbult i de föreläsningar, workshops och kurser som jag erbjuder.

Medling med Nonviolent Communication 
Årsprogram, Friareliv

Aktivt Föräldraskap 
Certifierad Gruppledare, Familjeakademin
Jag leder grupper i Aktivt Föräldraskap i egen regi i Stockholmsområdet. Håller även denna kurs på företag.

Coach 
Diplomerad coach, Coachstjärnan
Som diplomerad coach följer jag riktlinjer som ICF satt upp gällande coachkompetenser och etik. I min roll som coach hjälper jag dig vidare med din frågeställning och använder mig bland annat av empatiskt lyssnande.

Företagsekonomi , medie- och kommunikationsvetenskap
Magisterexamen, Södertörns Högskola och Stockholms Universitet
Min inriktning var marknadsföring och mitt mål var att arbeta med reklam och marknadsföring vilket jag gjorde under ett antal år. Dels som produktionsledare på reklambyrå och på en stor marknadsavdelning inom detaljhandeln. Sedan har jag fortsatt som konsult inom marknadsföring och grafisk form för egenföretagare.