Coaching och terapi

Ibland behöver vi hjälp på vägen. Någon  som frågar. Någon som lyssnar. Någon som vi kan tänka högt med. Någon som hjälper oss att uttrycka det som känns.

Mera du.

När du vill mer så vill jag hjälpa dig. Jag vill hjälpa dig att bli mer av dig och det du vill uppnå. Det finns ingen annan än du som ska styra dina steg eller sätta kursen för riktningen.

Jag hjälper bland annat dig som
– vill hitta tillbaka till dig själv
– längtar efter mer men inte vet vad
– vill bli tydligare som soloföretagare
– vill minska stressen i vardagen
– står i en förändring och behöver perspektiv

Hur ser din situation ut? Du kan alltid boka ett 30 min fritt samtal så att vi kan ta reda på om vi vill fortsätta mötas.

Tillsammans.

Det finns många anledningar att söka stöd eller perspektiv. Det finns också många olika sätt att stödja. Terapi är därför ett slags samarbete med olika roller. Din roll är att våga vara ärlig med dig själv och det du vill. Min roll är att hjälpa dig med det genom att både stödja och utmana. Jag håller också i själva processen så att du kan släppa på kontroll och bara vara i stunden.

Det är starkt att be om stöd och det kan behövas mod att öppna upp. Vi hjälps åt.

Mer än samtal.

Jag använder ACT (Acceptance & Commitment Therapy), NVC (Nonviolent communication) och EXA (Expressive Arts) för att leda oss framåt i den riktning du har satt upp.

En session innehåller ofta både samtal och någon form av övning som inkluderar fler sinnen än det talade språket, ett kreativt uttryckssätt. Vi vet så mycket mer om oss själva när vi lyssnar på flera sätt!

Övningar med kreativa uttrycksätt är inte så ovanligt som det kanske låter. Det kan vara att använda fotografier, göra en skrivövning, föreställa sig en färg eller form. Och du, du behöver inte ”kunna måla”, som många frågar. Kreativa uttrycksätt är något alla har.

Irrande tankar återkopplas till kroppen.

Jag frigör mig själv genom våra samtal och når ner till en grund där jag upplever en stor frihet och mängder av möjligheter. Tack!

– A.F.

Efter en session med dig så känner jag mig sedd i det jag kom med. Ofta sätter du fingret på vad som egentligen är viktigt och hjälper mig att navigera där jag själv har svårt att komma vidare. Det är så otroligt värdefullt.

– Helena

Jag är övertygad om att vi har fler val än vad vi tror, större potential än vad vi inser och mer kraft att genomföra förändringar än vi kunnat ana. Vi fortsätter mogna hela livet.  

Kom igång.

Välkommen att boka ett första möte. Då får du berätta vad du kommer med och hoppas på. Då får du också ställa dina eventuella frågor om vårt samarbete. Tillsammans väljer vi ett upplägg som passar oss båda. Efter det första mötet kan våra sessioner ske på Rum för Reflektion (Fruängen) eller om det skulle behövas online via Zoom.