Jag är övertygad om att vi har fler val än vad vi tror, större potential än vad vi inser och mer kraft att genomföra förändringar än vi kunnat ana. Vi fortsätter mogna och växa även som vuxna.  

Ibland behöver vi hjälp på vägen. Någon som lyssnar på oss, någon som vi kan tänka högt med, någon som hjälper oss att sätta ord på det som bara känns som en formlös klump nånstans i kroppen. Kanske behöver du hjälp med känslor av oro eller ångest, nedstämdhet, stress eller känner att det finns annat som skaver.  

Terapiformen Acceptance and Commitment (ACT) är en upplevelsebaserad terapiform och innebär att vi utöver att samtala gör övningar där syftet är att öka din psykologiska flexibilitet. ACT är en evidensbaserad metod med stort forskningsstöd kring att hjälpa människor med stress, depression, ångest, tvångstankar och annan psykisk ohälsa. Du behöver inte ha några uttalade psykiska besvär för att gå i terapi. Det kan räcka att du vill ha hjälp att förändra något beteende eller helt enkelt utvecklas på det personliga planet.

Nonviolent Communication (NVC) är ett språk och förhållningssätt som hjälper oss att få kontakt med våra grundläggande behov och våra känslor. Det hjälper oss att ta större ansvar och växa som människor men också ge näring till våra relationer. 

Boka tid Kontakta mig gärna via mail om du är intresserad så får du mer information. Eller använd formuläret här bredvid.

Irrande tankar återkopplas till kroppen.

Jag frigör mig själv genom våra samtal och når ner till en grund där jag upplever en stor frihet och mängder av möjligheter. Tack!

A.F.

Efter en session med dig så känner jag mig sedd i det jag kom med. Ofta sätter du fingret på vad som egentligen är viktigt och hjälper mig att navigera där jag själv har svårt att komma vidare. Det är så otroligt värdefullt.

Helena

2 + 15 =